Начална страница | Дом | Други | ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ – КАКВО ДА НЕ ПОДАРЯВАТЕ НА ЛЮБИМАТА?

ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ – КАКВО ДА НЕ ПОДАРЯВАТЕ НА ЛЮБИМАТА?

image

Какъв подарък да избе­рете на любимата си за наближаващите празни­ци...

Какъв подарък да избе­рете на любимата си за наближаващите празни­ци?. Отговорът няма да е лесен, ако в последно време не сте слушали за какви мечтани придобив­ки ви е говорила избра­ницата на вашето сърце. Затова, ако искате да я впечатлите, ще трябва да отделите доста време за размисъл.

По-добре обаче е първо да научите какво да не й подарявате и така ще бъде­те улеснени в изпълнение­то на задачата, твърдят специалисти от електрон­ния сайт liniastandart.com. Те са анкетирали 1000 же­ни на възраст между 20 и 60 години преди коледните и новогодишните празници. Изводите им показали, че в никакъв случай не трябва да взимате на любимата си:

da_se_podgotvim_za_praznicite_kakvo_da_ne_podariavate_na_liubimata_si_803170307.jpg• КУХНЕНСКИ ПРИНАД­ЛЕЖНОСТИ.

Много вероятно е да оби­дите приятелката си, ако й подарите тиган или тенджера

Споменатото изследва­не показало, че жените до 45 г. приемат подобен под­арък като намек, че място­то им е в кухнята. А не зад бюрото в офиса, където те се стремят да градят карие­ра. Още: нито една госпо­жица не иска да се чувства като домашна прислужни­ца.

Можете да заложите на сервизи или примерно тех­ника за дома, ако приятел­ката ви се нанася в нов апартамент и всяка посуда и уред са й необходими. В употреба могат да й влез­нат дори одеяла, пердета, препарати за почистване и др.

• ДРЕХИ, ОСОБЕНО АКО НЕ ЗНАЕТЕ РАЗМЕРА Й.

Колкото и близки да са интимните партньори, все пак вкусът към облеклото много често е коренно раз­личен. Вие например мо­жете да изберете зелена секси блузка, а тя вече да има поне пет подобни и всичките да са в чувал в ки­лера. Защото е решила, че този цвят не й отива.

За изключение от тази категория подаръци се приема красивото бельо. Още един нов сутиен със съблазнителни дантели или камъни по чашките ни­кога не е излишен. Същото се отнася за изискано боди или запалващи пламъка на любовта бикини.

ПОДАРЪКЪТ ТРЯБВА ДА Е САМО ЗА НЕЯ.

Ако избирате дар със скритата мисъл и вие да се облагодетелствате от него, то рискувате рано или къс­но да бъдете разкрити. А не смятате ли, че не е и редно?

нИКОГА НЕ Й ПОДНА­СЯЙТЕ ЕВТИН ПАРФЮМ.

Той трябва да завладя­ващ аромат, а шишенцета по 10-15 лв. не гарантират такъв.

Ако сте решили да зало­жите на друга козметика и препарати за лична хигиена то и в този случай по-добре да не рискувате. Например, ако подарите на любимата си дезодорант, тя може да си помисли, че няма добра хигиена.

НЕ ВЗИМАЙТЕ ИМИТА­ЦИИ НА БИЖУТА ОТ БЛАГО­РОДНИ МЕТАЛИ.

И тя може да си купи ев­тини синджирчета и обеци. За да я накарате да ахне, докато отваря красива ка­дифена кутийка за бижута, преди това поставете в нея красив златен пръстен или колие с толкова модерните напоследък камъни „Сва-ровски". Да не говорим, че менте бижутата оставят не­приятни зелени или черни линии по кожата (както че­сто се случва с медта, скри­та под сребърно покритие).

Още: след като сте из­брали подаръка, много важно е добре да го опако­вате. Естествено той тряб­ва да е придружен с букет благоуханни цветя. Със си­гурност това много ще й ха­реса.

ПАНТОФИ.

Е, това е може би е най-лишеният от фантазия под­арък. Той веднага ще ви из­даде, че сте нямали време и сте се шмугнали в първия магазин.

А там наред със стоки за дома е имало пантофи, ня­коя и друга застояла фла­нела и подобни безполезни артикули.

ПУХЕНА ИГРАЧКА.

Да, има персони, на кои­то им харесват подобни ин­фантилни дарове, но истин­ските жени загубват ума и дума, когато им поднесат искрящо бижу или изискан скъп предмет.

Плюшеният мечок, май­муна с изплезен език, огромен крокодил, усмихнато кенгуру са по-подходящи за моми­ченца до 14-15 г. Мечтани подаръци си остават скъпи­те бижута, кожените палта, кола или апартамент.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст