Начална страница | Дом | Други | ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ – НА КАКЪВ ПОДАРЪК ЩЕ СЕ ЗАРАДВА...

ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ – НА КАКЪВ ПОДАРЪК ЩЕ СЕ ЗАРАДВА...

image

ВЕСЕЛ ЗОДИАК...

...ОВЕНЪТ

На комплект инструменти (за колата), на кухненски ножо­ве, на уреди, на изящни лъжици или на хубава запалка. По­даръкът трябва да е в красива опаковка и задължително прид­ружен от поздравителна кар­тичка. Абсолютно неподходя­що е да му се подаряват саксии с цветя, кристални вази и въоб­ще чупливи предмети.

...ТЕЛЕЦЪТ

Бутилка или кутия шоколадо­ви бонбони, придружени с диск­ретен плик, пълен с банкноти. Телците обичат луксозните ве­щи и изящните предмети. Не му подарявайте картини, бало­ни, моливи и други евтини вещи.

...БЛИЗНАЦИТЕ

Те ще оценят един компакт­диск, гривна, видеокасета и всичко, свързано с информация­та. В никакъв случай не им пода­рявайте часовник. Близнаците и без това винаги закъсняват и са разсеяни.

...РАКЪТ

На някоя старинна вещ - от мебел до дреболийка за дома (най-вече за кухнята). Още по­вече ако тя има антикварна стойност. Неуместно е да му подарите брошка, гривна или друг аксесоар. Той смята стила си на обличане за уникален и са­мо той би могъл да си избере би­жутата.

...ЛЪВЪТ

Той се впечатлява не от по­даръка, а от начина му на подна­сяне. Да забравите да го поздра­вите за някой празник, означава да го обидите смъртно. Лъвът обича подаръци, които може с гордост да покаже на околните - например бижута от злато и сребро. Можете да включите и предмети от кожа, но не дрехи и обувки. В никакъв случай не го изненадвайте с домакински съ­дове.

da_se_podgotvim_za_praznicite_na_kakav_podarak_shte_se_zaradva_904757987.jpg...ДЕВАТА

Честолюбива и романтична, тя обича да получава луксозни бележници, портмонета, коже­ни папки и парфюми с аромат на цветя. В никакъв случай не й правете майтапчийски по­дарък, защото ще го приеме ка­то лична обида.

...ВЕЗНИТЕ

Те харесват всичко рядко и оригинално. Дори и саксия с ек­зотично цвете и еротична сти­хосбирка. Въобще всичко, което подсказва за романтика и чувственост. Ненавиждат ба­нални подаръци като кутия шо­коладови бонбони.

...СКОРПИОНЪТ

Очаква подарък, който може да отвори по-късно, насаме. Той обичат тайнственото и за­гадъчното. Затова може да уви­ете подаръка в десет слоя хар­тия. В никакъв случай не му поднасяйте чорапи и ежедневно белъо. Но ако посетите някой сексшоп, може да ви хрумнат много добри идеи.

...СТРЕЛЕЦЪТ

Обича да получава екзотични, изискани предмети. Например картини с изгледи от далечни и непознати земи или пък фотоа­парат. Книгата също е подхо­дящ подарък за него (но да не е булеварден роман). Парфюмите трябва да са с ориенталска или дървесна нотка. Също ненавиж­дат посредствените подаръци - крем за лице или самобръснач­ка например.

...КОЗИРОГЪТ

Ще го зарадва всичко, което изглежда скъпо. Обича прес­тижните, но строги и изискани подаръци. Не му подарявайте кукла и въобще всякакви пред­мети, свързани с детството.

...ВОДОЛЕЯТ

Би се зарадвал, ако му подари­те... фойерверки. Ще го впечат­лят всякаква оригинална дрънкулка или книга по астрология. Въобще всичко, което е ново, авангардно и необикновено. Тра­диционните подаръци не са му по вкуса.

...РИБИТЕ

Те предпочитат подаръци, избрани с въображение и обвити в ореол от мистика. Удовол­ствие биха им доставили книга, бутилка старо вино, диск с ху­бав филм. Не им подарявайте нищо грубо и крещящо. И ни­какви брошки и гривни.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст