Начална страница | Дом | Мода | ЛЕТНИ КОСТЮМИ ЗА ВСЯКАКАВИ СЛУЧАИ

ЛЕТНИ КОСТЮМИ ЗА ВСЯКАКАВИ СЛУЧАИ

image

Продължение от вчера...

СТИЛ “РЕТРО”

И романтичните дами не се отказват от удобството и красотата на костюма. Моделът е с вталено сако с пестелива платка на раменете, закопчаването е с копчета тик-так. Панталонът е свободен и се разширява в края. Платът е меланжирано райе на бежова памучна основа. Тоалетът е издържан в ця­лостна, близка до тоналност гама от копринената блузка с широко секси деколте, балеринките в бежово-сребрист оттенък, до закачливото фишу около врата. Аксесоарите стил "Ретро", следват модната розова багра - кожен колан с апликации от пе­перуди и стилизи­рани цветя, чантич­ка с ретроформа, появила се сякаш от 60-те години на миналия век, чехли с дървена подмет­ка. Часовникът е като бижу с каишка­та си от крокодилска кожа и циферблат, заобиколен от малки камъчета, а пестели­вата асиметрична блузка от памук и вискоза е бродирана в единия ъгъл до тъничката презрамка.

letni_kostiumi_za_vsiakakvi_sluchai1_417565053.jpgСТИЛ ”ЖАКЛИН КЕНЕДИ”

Покойната първа дама на Америка бе еталон на безуп­речна елегантност. В модния регистър и сега се цени ли­нията, носеща нейното име "Стил Джаки О". Четвъртият модел е истински представител на този стил. Той излъчва финес, изтънченост и романтична женственост. Тайорът е изработен от изпечен памук в бя­ло.

Сакото е с тесни рамене, с класически ревер и рязани джобове, закопчава се с три оригинални копче­та, а на ръкавите те са в редичка по че­тири. Ризата, тип шемизета, е с широк ревер и покрива то­зи на сакото. Панта­лонът е по крака, като в основата си се разширява. Обувките, тип балеринка, са ниски, сьс заоблена муцунка, в съзвучие с цвета на костюма.

Безс­порно най-силно впечатление правят съпътстващите аксе­соари в черно-бялата гама - бюстие на стилизирани черни цве­тя на бяла основа, придържано от две деликатни презрамки, кожени черни обувки с ластик около стъпа­лото, ретрочантичка, тип портфейл, с мод­ните къси   дръжки, шал-вратовръзка с гра­фични орнаменти, очила от 60-те години на миналия век и шапчица-боне.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст