Начална страница | Дом | КАКВО ДА ПОДАРИМ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК?

КАКВО ДА ПОДАРИМ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК?

image

ОВЕН (21.03-20.04)…

Овните са ексцентрич­ни и загадъчни, затова по­даръците трябва да са не­обичайни. На жената Овен подхожда кошница с цветя. За мъжа Овен са подходя­щи уникална химикалка със златно перо или елек­тронен преводач, шикозна запалка или комплект скъ­пи парфюми.

ТЕЛЕЦ (21.04 -21.05)

Жената Телец е безк­райно женствена. Тя оби­ча свежите цветя, парфю­мерията и украшенията. Мъжът Телец е привлечен от изобилието на хубави не­ща, които облекчават бита му, а също и предмети, ко­ито носят чувство за покой, уют и стабилност.

БЛИЗНАЦИ (22.05- 22.06)

Жената от този знак често има разностранни интереси и добрият пода­рък за нея винаги ще бъде парфюмерията, букет цве­тя, битова техника. Мъже­те Близнаци предпочитат подаръци, които носят ин­формация и облекчават об­щуването с хората - мобил­ни телефони, електронни преводачи, писалки.

РАК (23. 06 - 23.07)

За жената Рак най-прак­тичен ще бъде подаръкът, от който тя ще изпита те­лесно удоволствие, щом го облече. Това може да бе­льо, красив пеньоар или чехли. На мъжа Рак пода­рете нещо, с което да на­помняте за вас. Подходящ е фотоапарат или електро­нен преводач.

ЛЪВ (24. 07 - 23. 08)

Лъвът е царствен знак. Жените Лъвици обожават всичко разкошно, красиво и забележимо. Букет свежи цветя, нова козметика или последен модел мобилен те­лефон.

На него ще му хареса скъпа и красива запалка или писалка, хубава козме­тика.,

ДЕВА (24. 08 - 23.09)

Девите са практични и гледат на всичко от страна­та на ползата. Жената ще се радва на битова техника и букет живи цветя.

На мъжа може да пода­рите фотоапарат, аудио апаратура за автомобила или вкъщи.

ВЕЗНИ (24. 09-23.10)

Везните са знакът на елитарността. Жените оце­няват качествената парфю­мерия или букет свежи цве­тя.

Мъжете Везни ще се радват на писалка от извес­тна фирма или на стилна за­палка.

СКОРПИОН (24.10-22.11)

Избирайте дълго подаръ­ка на Скорпи­он, защото той усеща, когато не е от душа. Жената Скорпион ще оцени хубавата кух­ненска техни-1. ка или моби­лен телефон. Мъжът Скор­пион ще бъде щастлив, ако му подарите нещо, което е свързано с чувствените удо­волствия.

СТРЕЛЕЦ (23.11 -22.12)

Стрелците са велики романтици и пътешестве­ници, затова и на жените, и на мъжете ще се харесат подаръци, които ги прикан­ват към пътешествие или им помагат да разширят кръгозора си. Това могат да бъдат електронни превода­чи, видеокамери, CD-плейъри.

КОЗИРОГ (23.12-20.01)

Този знак обича да по­лучава практични подаръ­ци, полезни в домакинст­вото. Жената Козирог ще оцени по достойнство би­това техника, а мъжът ве­щи, които ги ласкаят- скъ­па писалка, стилна запал­ка или мобилен телефон.

ВОДОЛЕЙ (21.01 -19.02)

Водолеят е знака на прогреса. Жената Водолей ще хареса нова козметика или последен модел моби­лен телефон. Мъжът Водо­лей е многостранна натура, но особено ще го зарадват новости в областта на тех­никата: фотоапарат, моби­лен телефон, видеокамера.

РИБИ (20. 02 - 20.03)

Хората от този знак са индивидуалисти и емоцио­нални. Жената Риба ще се зарадва на подарък, свър­зан с кухнята. За мъжа до­бър подарък е хубава пи­салка, стилна запалка или нови модели аудио или видео апаратура. Сложете картичка с пожелание за благополучие.

 

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст