Начална страница | Дом | РАЗКРИЙТЕ ЧУВСТВАТА СИ С ЕЗИКА НА ЦВЕТЯТА

РАЗКРИЙТЕ ЧУВСТВАТА СИ С ЕЗИКА НА ЦВЕТЯТА

image

Розата е класическата емблема на любовта…

Едва ли има по-ек­спресивен и роман­тичен начин да ка­жеш на любимия чо­век, че го обичаш, от това да му пода­риш стрък цвете. Езикът на цветята разкрива не само чувствата, но и още съкровени мис­ли, които иначе е трудно да се изразят. Ето няколко идеи да разкриете себе си в Деня на влюбените - 14 февруари.

НЕСТАНДАРТНО: МУШКАТО

На пръв поглед мо­же да изглежда и не-съвсем романтичен жест да подарите клонче цъфнало муш­като, но ако обектът на вашите чувс­тва познава езика на цветята, ще остане очарован. Причината е в скритото послание: "Имам сериозни намерения и държа на теб". Мушкато предпочитат да подаря­ват мъжете, които уважават традиции­те и семейните цен­ности.

КЛАСИЧЕСКО: РОЗА

Рози обикновено из­бират хора, уверени 6 себе си и непоколе­бими в целите си. Те стоят здраво на кра­ката си, ценят ком­форта и стабил­ността. Възможно е на дамата да й се ис­ка мъжът, който й подарява роза, да е малко по-романтичен или оригинален, но в мъжкото сърце най-често няма място за трепети. По-важно­то е, че той има сил­на ръка и е надеждна опора за нея.

ЕКЗОТИЧНО: ОРХИДЕЯ

Ако сте очаквали мъжът, подарил ви орхидея, да е по-екс­центричен и склонен към авантюри, гре­шите. Това изискано и капризно цвете из­бират хладните и ра­ционални натури, ис­тинските перфекционисти, стремящи се във всичко да пос­тигнат идеала. И може би именно вие сте

този идеал...

РОМАНТИЧНО: ХРИЗАНТЕМА

Изящното цвете е предпочитано от ро­мантиците, вглъбени в себе си, подлагащи на строга самопреценка действията си и държащи на убеж­дението си, че никой на този свят не мо­же да ги разбере напълно. А може би именно вие ще го сторите? Не случай­но точно на вас този специален мъж пода­рява букет жълти хризантеми...

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст