Начална страница | Дом | КАК ДА СИ ИЗБЕРЕМ ХОБИ

КАК ДА СИ ИЗБЕРЕМ ХОБИ

image

Решили сте да се посветите на някакво „извънкласно” занимание?...

Добре е да направите това в съответствие с деня от седмицата, в който сте родени.

Понеделник. За тези загадъчни малко странящи от другите дами намиращи се под покровителството най-мистериозната планета - Луната, ще е добре да се запознаят с изкуството на фотографията. Навярно във всеки пред­мет или човек те ще успеят да открият невероятни ракурси, ще го видят през своя свеж, творчески поглед. Изкуството на икебаната също би им се удало, като освен това изпод ръцете им могат да из­лизат красиви изделия в стил батик.

Вторник. Това е денят на силните и активни дами с деен характер - именно с такива черти ги е надарил Марс. За тях е подходящо всяко хоби, изискващо активни действия. Те могат отлично да работят с глина и дори да постигнат успехи в бояджийството, като то дори може да им бъде от полза. Ако имат желание, могат да станат и блестящи масажистки.

Сряда. Родените под покровител­ството на Меркурий са любознателни, задълбочени и склонни към дейности, изискващи старание. Те успешно могат да овладеят макрамето, работата с мъни­ста, а в плетенето могат да достигнат истински висоти. Отлични резултати ще имат и в пъчуърк - шиене на изделия от разноцветни късчета материя.

Четвъртък. Тези жени будят ува­жение и привличат сърцата на хората. Именно с такива прекрасни черти ги е надарил Юпитер. Обикновено във всяка своя цел те постигат голям успех, затова могат да избират каквото занятие си ис­кат. Особено биха преуспели в шиенето и бродерията, с удоволствие биха изра­ботвали изделия от мъниста.

Петък. Дамите, покровителствани от Венера, носят на света мир и хармония. Те са с развит естетически усет и ярко изразени творчески наклонности. Биха се справили с овладяването на музикал­ни инструменти, като китара, хармоника или акордеон. Имат и определени художествени наклонности, затова рисуване­то също би им се удало без проблем.

Събота. Това са едни от най-загадъчните дами. Обикновено живеят малко дистанцирано от останалите, за тях не съществуват авторитети. Такива качества им придава планетата Сатурн. Ако им е по душа изработката на кукли, могат.да сътворят истински шедьоври, влагайки в тях частица от себе си. Кол­кото до кулинарното изкуство, в което те нямат равни, ако се занимават с това, биха могли да удовлетворят капризите и на най-ненаситния лакомник.

Неделя. Дамите на Слънцето са щастливи винаги и във всичко. Те сякаш са пропити от енергията на слънчевата светлина и затова всичко им се удава без труд. Биха могли да се отдадат на цветарство и градинарство, като при това няма да е задължително да се от­дават на изнурителни ръчни дейности. Биха могли да развиват тази дейност на вилата или на балкона. Би им се удало и изработването на накити, защото и в това начинание ще ги съпътства успех.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст