Начална страница | Дом | ВЕНЦИТЕ ПРИЮТЯВАТ И СВЕЩИ

ВЕНЦИТЕ ПРИЮТЯВАТ И СВЕЩИ

image

Удоволствие е да се майстори украса с венци,…

но за по-голямо разнообразие е добре да се допълни със свещи. Ще ви покажем как. За основа се използват венци от слама или стиропор, които се купуват от магазините за сувенири и от веригите от типа" Направи си сам". Пак оттам се набавят подложки за свещи с шипче отдолу, така че да могат и те стабилно да се закрепят за венеца. Украсата се поставя в голяма разлата чиния или в табла.

Пъстро ухание- Съединете на кръг чимшировиклонки спомощта на тел за цветя. Отгоре разпределете широки и по-ниски червени свещи, а между тях отново с тел забодете шарени еленчета, сърца и звезди от филц.

Изненада с подаръци -За основа служи отново чимширен венец, в чиято дупка е поставена голяма свещ, а пространството наоколо е запълнено с изкуствени червени плодче-та. Върху зелените клонки закрепете малки подаръчета.

Фолк стил - Оплетете нагъсто зелени изкуствени клонки и алени плодчета. Две жълти и две червени свещи са в средата. Декорирайте с панделки в тон със свещите.

Романтика- Венец от зеленина украсете с изкуствени хортензии и златни гирлянди и ангелчета. Свещите и панделките са в розово.

Класика - Закрепете върху стиропорния кръг естествени или изкуствени клонки от кипарис. Украсете с червени свещи и плодчета и с панделки и сърца на карета в червено и бяло.

Носталгия - Венецът от изкуствена зеленина напръскайте с посребряващ спрей. Декорирайте с бели звезди и свещи, а в средата сложете топки за елха.

Три лесни идеи. Отново за маса и полица са свещите, поставени в чиния или поднос. Ако те са с борд с блестящи декоративни елементи, покрийте дъното със златни топчета, а върху тях сложете свещи с формата на звезди в златно и жълто.

По-малки фенери от метал със стъклени стени наредете в група. Горната част украсете с букетче от зеленина, плодчета и бляскава фигурка.

Превърнете обикновените стъклени чаши в красиви свещници, като горния край декорирате с широка лента от искрящо самозалепващо се фолио. Върху него превържете лъскава панделка, на която е нанизана малка фигурка за елха.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст