Начална страница | Дом | В ТОПЛИНАТА НА СВЕЩИТЕ

В ТОПЛИНАТА НА СВЕЩИТЕ

image

Всеки празник не е истински без уюта,…

топлината и елегантността на свещите. Днес изкушенията са големи. Свещите са с разнообразни форми. За Коледа са най-подходящи тези като торти, ангелчета, духчета, ябълки, сладкиши най-вече като сърца, златни орехи, топките с рисунки или ваденки на елени, борчета и звезди. Но и вие може да декорирате свещниците и да направите различни красиви комбинации с предмети, символи на празника, които се продават в магазините за сувенири.

Настроение от планинската хижа - Върху метални стойки с елени закрепете дебели свещи. Наредете поне 4 върху полица, направена от цепеница. Върху пирони нека висят звезди от плат, листа от корк, кръгчета от клони.

Светещ поднос- Нарисувайте звезди, линийки, борчета със златен бронз за стъкло върху гладки и прозрачни водни чаши.

Вътре сложете червени свещи.

Поставете върху бял тюл, с който е застлан подносът. Декорирайте със златни и червени топки за елха.

Отново върху поднос може да наредите няколко големи свещи, поставени в хартиен цилиндър. Украсете го със златни звезди, изрежете горния край като корона, а долния превържете със златни и червени шнурчета.

Пищна украса- Тя е за прозореца, върху който са поставени светеща верига и зелен венец. На перваза има няколко различни повисочина цинкови кофички и бронзирани саксии със свещи, декорирани с изкуствен мъх и венчета от листа. Между тях се провират гирлянди със златни топки, с които е украсен и прозорецът.

Романтично– поставете свещите в чаши и купи, украсени с мъниста и перли.

Тържествена маса- Застелете червена или огнено-оранжева покривка. Върху нея на пряко преметнете две по-тесни и правоъгълни с източни мотиви. По средата се вие гирлянда от златиста органза. Менюто е върху червена хартия, завързана на руло със златен шнур, през който е промушено сърце. Поставете на две места по 3 различни по големина бели свещи и няколко чаени в прозрачни купички, отново с източни мотиви.

Оригинално за земята

Предлагаме ви две идеи.

Около вътрешните стълби или в някой ъгъл сложете две метални еленчета, върху които са монтирани лампички - продават се в магазините за сувенири.

За балкона, терасата и двора са големите фенери със стъклени стени. В тях светят червени свещи.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст