Начална страница | Здраве | ПОНЕ 12 САНТИМЕТРА, МОЛЯ!

ПОНЕ 12 САНТИМЕТРА, МОЛЯ!

image

Жена с обувки на високи токчета, която знае и как да ходи с тях? …

Тази гледка неизбежно привлича мъжките погледи. Високите токчета са символ на уверената жена. Тя е наясно както със сексапила си, така и с останалите си качества, зато­ва няма проблем с това, че чат­кащите й токчета привличат вниманието. Напротив, търси то­ва внимание! Това е типът жена, която би стъпкала всичко, което се изпречи на пътя й, а след то­ва би погледнала обувките си, ужасена от мисълта, че може да ги е повредила. Такава жена има цел, кариера, приема мъже­те като плячка и иска да бъде равна с тях.

Високите токчета въздействат оптически - те издължават кра­ката и правят фигурата по-строй­на. Токчетата принуждават жена­та да ходи по-изправена, с изпъ­нати прасци и изпъчени гърди -неща, които я правят привлека­телна за мъжките погледи. Кра­ката изглеждат по-дълги и по-стройни, защото обувките с ток­чета обикновено са тесни  в предната си част. Това издъл­жава цялата фигура и я прави по-пропорционална. Жената с обувки на високи токчета при­лича на газела или на друго грациозно животно, което също отключва първични инстинкти и асоциации. Освен това поход­ката й е по-бавна, полюшваща се и предизвикателна, което неизбежно възбужда мъжките фантазии...     

ВИСОКИТЕ ТОКЧЕТА: НАЧИН НА УПОТРЕБА

Ако спазвате няколко прости правила, ще сте винаги суперсекси на супер високи токчета

За глезените

Носенето на високи токчета дестабилизира тялото. Цяла­та му тежест пада върху коленете, В резултат на това на­стъпват промени в лимфатичната система, които водят до неприятно подуване на глезените.

Спасението?

Масажи! Те помагат най-много, затова можете да прека­лявате с тях колкото поискате. Започва се от прасеца с кръ­гови движения от горе на долу, които стимулират циркула­цията във вените. Масажирането на зоната около коляното спомага за намаляване на мускулното напрежение.

За пръстите

Великолепна, но жестока, острата тясна обувка на висок ток подлага на инквизиция пръстите на краката, а неесте­ствено извитото ахилесово сухожилие се деформира.

Спасението?

Масажирайте всеки от пръстите на краката. Хванете ги в основата и с рязко дърпане напред ги деблокирайте. Много полезни са и масажите на ахилесовото сухожилие с масло от арника, което действа противовъзпалително.

За кожата на краката

Неприятност, която дебне всяка жена, покачена на висо­ки платформи? Анормално удебеляване на роговия слой на кожата на краката и по-специално на точките, на които па­да тежестта на тялото и на свода на стъпалото.

Спасението?

Идете при специалист, който ще ви отърве от тази не­приятност. Не пропускайте да използвате всекидневно вкъ­щи регулиращи кремове, които ограничават нарастването на мъртви клетки, както и такива, които хидратират и регене­рират кожата на стъпалата.

За ноктите

Те също са потърпевши, защото имат свойството да ре­агират на най-малкото притискане.

Спасението?

Формата на изрязване на нокътя е особено важна - тя трябва да е квадратна и леко заоблена в ъглите. Така ще из­бегнете микротравмите, причинени от прекалено дълги нок­ти, притиснати като в менгеме от супер тесни каишки, пък били те и златни...

За свода

Неестественото изкривяване на стъпалото, предизвикано от обувките на висок ток, води до обездвижване на свода. Неприятното в случая е, че точно на това място се намират точките за стимулиране на лимфатичния поток.

Спасението?

Всяка вечер, след като събуете любимите си обувки на токчета, вземете нежно стъпалото си в ръка. С леки потупва­ния, редувани със силен точков масаж, стимулирайте реф­лексната зона. Хладка баня в солена вода, ароматизирана с масло от сандалово дърво, ще се отрази добре на изтер­заните ви от модата крака.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст