Начална страница | Красота | ПРИЧЕСКИ ЗА ЖЕНИ В ПРЕКРАСНАТА ВЪЗРАСТ СЛЕД 40 – ПРОДЪЛЖЕНИЕ

ПРИЧЕСКИ ЗА ЖЕНИ В ПРЕКРАСНАТА ВЪЗРАСТ СЛЕД 40 – ПРОДЪЛЖЕНИЕ

image

ДЪЛГИ КОСИ...

При жените в Балзакова възраст те трябва да имат поддържан и здрав вид и да бъдат не просто дълги коси, а дълги и оформени коси. Но не е добре да ги пускате под линията на плешките. Помнете също, че прическите на идеално права черта стоят добре само на лица с идеална симетрия. И обратно, косо подстриганите краища изглеждат добре на почти всяко лице и дори му придават изтънченост.

ЗА. Дългите коси не се нуждаят от ежедневно миене и прическа. Те много добре подчертават красивия цвят на косата. А и повечето мъже ги смятат за по-секси.

ПРОТИВ. Пищните дълги коси изглеждат нелепо на прекалено миниатюрни фигури. Ще ви се наложи да бъдете и по-внимателни при избора на аксесоари - фиби, ластици колиета, защото онова, което стои добре на младите момичета, на вас може да стои глупаво или даже пошло. Не бива да „отглеждате“ дълга коса, ако сте прекалено побелели. Иначе няма да се разминете с определението „Дърта вещица!“.

1. Дълга и пищна. За жалост тази прическа често изглежда като неподдържана, ако косата ви не е достатъчно гъста. Но пък на гъсти коси (имали сте късмет, ако сте запазили такива до тази възраст) подхожда перфектно. Дължината до раменете е достатъчна, за да не преместите акцента от лицето върху шията.

2. Дълга, на масури. Даже и в Балзакова възраст можете да имате красиви къдрици. Колкото по-тънка е косата ви, толкова no-навити ще изглеждат къдриците. С диадема можете да оформите малък обем отпред, над челото.

3. Романтични вълни. Подходяща е за любителките на къдрици, а също и за тези, които искат да подчертаят красотата на естествено чупливата си коса. Желателно е само да не прекалявате с усукването на къдриците, нека те изглеждат естествено - като вълни.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст