Начална страница | Красота | И ЩЕ БЪДА АЗ НАЙ-ХУБАВА…

И ЩЕ БЪДА АЗ НАЙ-ХУБАВА…

image

Коригирайте бързо и ефикасно недостатъците си,…

за да бъде­те най-очарователната и ослепителна в нощта на влюбените...

1. Ако косата ви е разрошена или  щръкнала, няма нужда да я мокрите наново, просто леко я импрегнирайте с пяна или гел и оформете буклите, както искате.

2. Ако ви се счупи но­кът, вместо да си купувате изкуствени нокти,  просто подрежете и изпилете и остана­лите, за да бъдат всички с еднаква дължина. А ако и за това нямате време, спасете положение като използва­те безцветен лак за нок­ти,    който привлича по-малко погледите, отколкото яркочервеният или друг цветен лак.

3. Ако лицето ви лъщи, което е обичайно за маз­ната кожа в края на деня, не допускайте грешката да пудрите неп­рестанно около носа и брадичката. Само след час пудрата ще се бели като кора на дърво... Най-добре е да освежите с вода лицето си, да го попиете със салфетка и едва тогава леко да на­пудрите.

4. Изтрийте стре­са от лицето си.

Когато бързате или времето не ви стига, вие изпадате в стресово състояние и за­почвате да се потите. За­това винаги носете в се­бе си освежителни мокри кърпички - те хем тонизи­рат, хем заличават потта. Използвайте ги за ръце, лице, подмишниците...

5. Подути  крака.

Ако цял ден сте на крак,  направете така, че всеки път, когато седнете, краката ви да са нависоко (например малко столче под бю­рото). Припомнете си аме­риканските филми, в които мъже и жени си качват краката на бюрото... Ос­вен това правете гимнас­тика, като раздвижвате кръгово глезените си.

6. Коригирайте грима с мисълта, че ако през деня сте делова и изпол­звате по-строгите и мато­вите цветове (сиви сенки на сини и зелени очи, или бежово-кафяви на кафя­ви очи), вечерта на празника може да засилите грима. Позволете си по-контрастни цветове, два-три пласта спирала и яр­ко червило с гланц. Така ще бъдете наистина ос­лепителна....

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст