Начална страница | Красота | КРАСИВО СТЕГНАТИ И СВЕЖИ

КРАСИВО СТЕГНАТИ И СВЕЖИ

image

Ледът тренира кръвоносните съдове…

Всяка сутрин масажирайте гърдите си около 3 минути с шепа ледени кубчета. Малките венички веднага се свиват, кръв­та пулсира по-силно и гърдите изглеждат по-красиви. След това се намажете обил­но с крем.

Пилингът прочиства и стяга чувствителната кожа. Как да отстраните загрубели кожни клетки по цялото тя­ло? Най-доброто средство е крем-пилингът. Нанася се 2 пъти в седмицата под душа и се масажира от 3 до 5 минути. След това из­ползвайте душ-гел и както винаги отмийте и намаже­те с крем.

Ароматните масла за кожа изглаждат бръчките по сухите места на кожата. Идеални за зрялата кожа са маслата за тяло с аро­матни есенции. Те попиват бързо и надълбоко, разг­раждат веществата на шлаката и след това оста­вате с приятно чувство за гладка и мека кожа. Втриват се след душа в още влажната кожа.

Термообвивка стиму­лира кръвообращението. Нанесете дебел слой стя­гащ крем на проблемната зона, увийте я в чисто фо­лио или найлон, мушнете се в хавлията си и оставе­те крема да попие 20 мину­ти. Втрийте останалото ко­личество крем. Поради топлината кремът ще действа по-интензивно.

Нежни леки масажи стимулират оросяването. Ако стимулирате кожата, преди да я намажете с крем, способността й да поеме поддържащи вещес­тва ще се увеличи.

Внимание! Не използ­вайте твърди и остри уре­ди, които нараняват кожа­та. По-добри са кълбата или топките с обли дървени или гумени рогчета.

Морска сол за розова и свежа кожа. Понеже ко­жата на дупето е 4 пъти по-дебела, отколкото на лицето, тя може да понесе пилинг от сол 2 пъти в седми­цата. Опитайте с морска сол. Изтъркайте с нея влажната кожа и отмийте с хладка вода.

Кремовете с дълбо­ко действие прочистват от шлаката. Антицелулитните кремове не само правят кожата нежна, но и стимулират разгражда­нето на мазнините. Важ­но е да втривате крема веднъж на ден и след 2 -3 месеца ще имате резултат.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст