Начална страница | Красота | ПРИНЦЕСА… ЗА МИНУТИ

ПРИНЦЕСА… ЗА МИНУТИ

image

Ако той неочаквано ви се обади и ви покани на среща (без да сте я планирали)…,

Не се при­теснявайте. Доста­тъчно е бързо да взе­мете душ (като преди това сте навили коса­та си на едри ролки), после да я разрешите и да си оставите само Ю минути, за да се пре­върнете в... принцеса. Съвет: по време на ду­ша може да изтъркате петите си с пемза, из­трийте се хубаво с хав­лията и напръскайте тялото си с лосион -ако го намажете с крем, трябва да поча­кате, докато попие.

1. Лесна прическа (2 мин.). Захванете ня­колко кичура с шноли, а останалата коса леко продухайте със сешоар, за да изглежда бухнала.

2. Прасковена кожа (2 мин.). Овлажняващи­ят тониращ гел с ма­тов ефект ще направи лицето ви да изглежда през цялата вечер све­жо и ще го избави от мазния блясък, който на вечерно осветление се забелязва веднага.

3. Малък "флирт" с очите (2 мин.). С края на пръстите покрийте целите клепачи със светли изискано блес­тящи сенки. Минете миглите с тъмна спи­рала.

4. Съблазнителни нокти (1 мин.). Използвайте бързосъхнещ лак за 60 сек. Намаже­те ноктите си един път и докато съхнат, дори може да говорите по телефона.

5. Вие сте прекрасни (1 мин.). Освежаващи­те салфетки с матов ефект ще ви помогнат да изглеждате добре и да не се тревожите. Много Внимателно я прекарайте по лицето.

6. Запазете спокойс­твие (1/2 мин.), ако от вълнение се изпотите, сложете си дезодорант.

ПОМОЩНИ "ИНСТРУМЕНТИ"

1. Козметичен тампон. С него бързо и равно на­насяте основата (фон дьо тен, тонален крем и пудра), скривайки Всички неравности и следи от дневната умора.

2. Лак и блясък. За особени случаи може да под­чертаете устните и ноктите с вишнево червено в еднакъв тон, което не е подходящо за всекидневна употреба.

3. Четка за пудра. Винаги, когато решите, мо­же да освежите лицето си, без опасност да заприличате на... мишка в трици.

4. Моливи за очи. Гримът в стил металик е най-актуален, като всеки път се получава разли­чен ефект според дебелината, плътността и формата на контура.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст