Начална страница | Красота | КАК ДА ИЗТРАЕ ПРИЧЕСКАТА ПО-ДЪЛГО

КАК ДА ИЗТРАЕ ПРИЧЕСКАТА ПО-ДЪЛГО

image

На излизане от фризьорския салон изглеждате добре,…

но след няколко дни? Ето няколко съве­та как да запазите за по-про­дължително време това, което са направили професионалисти­те с вашата коса.

1. Горещо пред... погледа

Тази прическа може да въз­върне първоначалния си вид за миг като че с вълшебство. След като напоите добре мократа си коса с пяна за придаване на обем, изсушете я, обърната нап­ред, с голяма плоска четка. За да се получат тези палави ки­чури, сешоарът трябва да е снабден с фин накрайник.

2. Гледайте ме в косите

Косата е на етажи, а започ­ващият от върха на главата широк бретон покрива челото и подчертава погледа, като му придава тайнственост. У дома изсушете косите напред, като обработвате дължините с ръка, в която сте сипали серум за приглаждане, за да ги втвърди­те. Ако ви харесват непокорни­те и недисциплинираните ки­чури, разрешете косите с плос­ка четка.

3. Детска игра

Късо! За да възстановите вкъщи тази красива муцунка, натрийте мокрите коси с пяна за придаване на обем (коли­чеството й не трябва да бъде повече от топче, голямо колкото орех). Разчорлете се, докато сушите ки­чурите. За да се получи този сресано-разрошен вид, използвайте пръсти вместо гребен, фикси­райте със спрей и се полюбувайте на резултата. Една истинска малка хитруша.

4. Малко бодливо, нали?

След като е модерно да се носят бретони на големи ресни, може да ги ук­расите с тънки кичури от всяка страна на лицето. За да запази­те стила, използвайте голяма плоска четка, с която да отле­пите корените при сушене и да създадете обем. После пригла­дете намазаните с продукт за блясък дължини, за да осигури­те запазването на прическата.

5. Нещо по-особено

Не е нужно да жертвате дъл­гите си коси, за да бъдете в крак с модата. Достатъчно е да придадете повече нежност на лицето, като подстрижете на степени няколко кичура и бо­ядисате косите си в цвят на мед. За поддръжката сложете на мокрите връхчета приглаждащ продукт и изсушете цялата коса с плоска четка.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст