Начална страница | Красота | ЕСТЕСТВЕНА, ЗАГАДЪЧНА ИЛИ МАГНЕТИЧНА?

ЕСТЕСТВЕНА, ЗАГАДЪЧНА ИЛИ МАГНЕТИЧНА?

image

С подходящ грим може да сте такава, каквато искате…

- според настроението и и случая (или мъжа, когото искате да омаете). Плюс котешки поглед, мека походка... Обектът на вашите мечти сам ще падне в краката ви...

Естествена

Розово-бежовите сенки на очите придават естествен вид, илюзията, че сте без грим - невинна и едновременно съблазнителна.

Нанесете на горния клепач близо до миглите най-светлия тон на бежовите сенки, а по средата между миглите и вежди­те - по-тъмен.

Върху вътрешните ъгли на очите сложете розови сенки.

Розово-бежовите сенки може да използвате и като опти­чески ефект. Ако подберете оттенък, най-близък до вашия цвят на кожата, и го нанесете на вдлъбнатината между гърди­те - в областта на деколтето, ще подчертаете обема на бюста си.

Загадъчна

В продължение на цялата вечер можете да промените своя образ, превръщайки се от хищна тигрица в нежна мъркаща котка, само като използвате лилави и сини сенки за очите си.

С тъмносин молив очертайте контура по долния клепач. След това нанесете втората линия по средата между вежди­те и горния клепач (в прегъвката). Съединете двете линии да­леч зад външния ъгъл на окото. По нарисуваната със синия молив линия нанесете точки от сини сенки и леко ги разма­жете.

На горния клепач нанесете лилави сенки.

Магнетична

Зелените клепачи изглеждат много секси, особено долни­те, защото подчертават миглите. Този грим е много ле­сен за изпълнение.

Нанесете зелени сенки на горните клепачи, а на вътреш­ните ъгли на очите - бежови. Създава се ефект на влажност.

Под долните мигли нанесете точки от залени сенки. Ако очите ви са синьо-зелени, използвайте сребристо зелени сен­ки - те добре ще подчертаят цвета им.

Не е излишно да ви подсетим, че фон дьо тена, пудрата и ружа, които поставяте, преди да гримирате очите си, трябва да подберете според тена на лицето. Но във всички случаи да е в розово-бежовата гама, която е на гребена на модната въл­на за лятото. Червилото за устни да е почти с естествения им цвят. Ако наблегнете на грима на очите, устните трябва да са по-бледи - гласи основното правило в макиажа. Само при ес­тествения грим може да си позволите по-ярко червило, но са­мо ако ви стои добре на очите и тена.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст