Начална страница | Красота | УРОЦИ ПО ГРИМИРАНЕ

УРОЦИ ПО ГРИМИРАНЕ

image

Вечерен авангард…

ОЧИТЕ - Авангард - Силно подчертана авангардност в тона на готическа интригантност, където опушени графити и каялени моливи се комбинират във вишневите и лилавикави тонове на тъмното бордо.

УСТНИТЕ- Пламък - Горещите отблясъци на червеното, пламтящи и наситени. Най-яркият тон на оранжевото прелива в интензивен пурпур, смесвайки се в драматична багра, подчертавайки дълбоката наситеност на цветната спирала. Сочните устни остават завършени в стъклен блясък от шокиращи червени и огнени сенки.

СЪВЕТЪТ НА ГРИМЬОРА: ОСНОВА:

Комбинирането на художествени ефекти от изкуството на акварела с модерния подход към макиажа, както и противопоставя нето между матови и модерни метализирани отблясъци е основата на създаването на този грим.

Върху добре напудреното лице със светла пудра на прах. можете да създадете няколко отличителни зони. които да изпъкват отразявайки ефектно светлината - например върху скулите нанесете блестяща пудра в розов или неоново-виолетовоттенък. Осветлението в модерните дене клубове, допълнително ще гарантира този ефект.

ОЧИ:Очите се открояват, но това е постигнато не с употребата н тъмни тонове или продукти като очна линия и молив, а с ефектното комбиниране на контрастни и преливащи се нюанси оранж, виолет. жълто, неон За разкош добавете и дълги изкуствени мигли.

УСТНИ:Този сезон се завръщат провокативните. наситени оттенъци н; червено и винено. За да станат те още по-вибриращи. смел< добавете блясък за устни.

Есенни тенденции

Очите са по-пленителни и съблазняващи от всякога, а наситеното червено прави устните подкупващо пищни за още по-драматично, примамващо излъчване.

СЪВЕТЪТ НА ГРИМЬОРА: ОСНОВА:

За начало много важно е изключително равно и перфектно полага не на фон дьо тен и пудра. Добре е те да са в по-светли тонове което да послужи за добра основа за този грим, ознаменуващ за връщането на класическата изисканост.

За да изпъкне по-добре оформянето на очите, преди полагането на сенките се постарайте да направите веждите по-тънки и дълги.

ОЧИ:Акцентът е разделен равностойно между очите и устните. Тъмните тонове на сенките са нанесени и по долния, и по горния клепач като по желание може да се придаде и издължена форма на око то. Почитателките на автентичния ретро стил могат да добавят очна линия, която може в малка степен да продължи извън външния ъгъл на окото. Тоновете са елегантни и неутрални като шоколад. какао и опушено тютюнево.

УСТНИ:Изисканото класическо червено червило е запазена марка за този стил на гримиране. За перфектна форма, използвайте апликатора на Lipfinity за лесно нанасяне върху устните. За да запазите мекия тон и кадифената нежност на самото червило, използвайте вторият компонент на продукта. - блясъка за устни.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст