Начална страница | Красота | ПРИЧЕСКИ ЗА КЪСИ КОСИ

ПРИЧЕСКИ ЗА КЪСИ КОСИ

image

Карето е подстрижка, лесна за оформяне и стилизиране...

Ако косата ви е малко по-дълга, ви предлагаме да я направите къса, като я приберете на кок. Кокът си е класическа празнична прическа. А през този месец празниците са в изобилие.

Извити краища и плътен бретон

Оптическият микс от дълго и късо отива на повечето жени. Новото сега е извивката в краищата на този боб с бретон. Супер е за дами, които искат да изглеждат добре, без да полагат много грижи за косата си.

ПОДСТРИЖКАТА: Боб, скъсен на тила. Около ушите косата е'изтънена и олекотена в краищата.

ИДЕАЛНИЯТ ТИП КОСА: Всяка жена може да си позволи тази подстрижка, особено ако я носи на букли - от по-ситни до по-едри.

СТАЙЛИНГЪТ: Нанася се стилизираща пяна на полусуха коса, оформя се дълбок страничен път и косата се изсушава гладко със сешоар през кръгла четка. На финала краищата се увиват около четката и се изтеглят в посока отзад напред. Бретонът се пуска през цялото чело и се сресва гладко настрани.

Тупиран боб

Чао на изгладената коса. Тупираната изглежда много секси в стил Холивуд.

С малко сръчност лесно можете да се превърнете в Мерилин Монро.

ПОДСТРИЖКАТА: Дълго до брадичката каре с дълъг бретон.

ИДЕАЛНИЯТ ТИП КОСА: С тънък косъм и естествено чуплива.

СТАЙЛИНГЪТ: За да се постигне този обем, на подсушената с хавлиена кърпа коса се нанася лосион за обем, косата се сресва и се изсушава за кратко със сешоара. Навива се отпред назад стегнато на едри топли ролки (под прав ъгъл спрямо скалпа). За най-долните кичури коса изберете ролки със средна дебелина. Изчакайте ролките да изстинат напълно. След като ги свалите, наведете глава напред и срешете косата с четка. Впръскайте в нея лак за коса. Изправете се. Покривните кичури коса изгладете внимателно с гребен в посока назад и оформете прическата с ръце.

Асиметрично и ултракъсо

Освен модата на карето може да се каже, че Виктория Бекъм прокара и модата на асиметричната суперкъса подстрижка. Изглежда, ПошСпайс има усет към модерните прически.

ПОДСТРИЖКАТА: Отзад косата е много къса, подстригана в посока напред. Малко по-дълги кичури се оставят само около лицето.

ИДЕАЛНИЯТ ТИП КОСА: Всеки.

СТАЙЛИНГЪТ: Върху дланите се разпределя малко гел за блясък и кичурите от най-високата точка на главата се оформят с пръсти в посока на челото и леко на една страна {вж. снимката).

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст