Начална страница | Красота | АКО СИ ПАДАТЕ ПО КЪДРИЦИТЕ…

АКО СИ ПАДАТЕ ПО КЪДРИЦИТЕ…

image

1. Класика:…

Впръскайте в косата лосион за предпазване на косъма от струята на сешоара. Навийте я на средно големи ролки и след като ги отстраните, продухайте косата.., със сешоара отдолу нагоре.

2. водопад:

Навийте влажната коса с помощта на уреда с двете пръчки за къдрици (например от Babyliss). Оставете я да изсъхне и внимателно я разплетете.

3. небрежно:

За да изглеждат кичурите като начупени, навийте ги само до половината с дебела маша. Оформете прическата с пръсти.

4. мокри къдрици:

За тази прическа трябва да имате естествено къдрава или изкуствено къдрава коса. Просто я начупете с пръсти, като нанесете малко гел.

5. дива грива:

Навийте с маша косата само от челото надолу. Горната част оставете права. По-късно само разделете леко къдриците с голям гребен и разрошете леко косата с пръсти

6. зиг-заг:

Навийте косата кичур по кичур с помощта на уред с двете пръчки за къдрици, като предварително впръскате в кичурите стилизираща вода. Изсушете косата със сешоар. Оставете да изстине и извийте кичурите

7. засвободнотовреме:

Косата е навита до половината на всеки кичур с помощта на дебела маша и стилизирана с вакса за коса.

8. романтично:

Направете път в средата на косата. Нанесете малко вакса на всеки кичур (без значение дали е естествено къдрав или накъдрен въвфризьорски салон) и го увийте за кратко на пръста си.

9."правикъдрици":

Ако искате да промените облика на средно дългата си коса ебретон, опитайте тази прическа: Нанесете малко гел кичур по кичур на цялата коса и навийте половината от всеки кичур на маша, като оставите връхчето право.

10. в стил Холивуд:

Разделете дългата коса на широки кичури и ги навийте до височината на ушите на дебели ролки. Изсушете ги със сешоар. Оставете косата да изстине, отстранете ролките и разрешете леко с едър гребен. Накрая я напръскайте с лак за коса с много гланц.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст