Начална страница | Кухня | ЗА ВЕЧЕРЯ- ПЪЛНЕНИ КОТЛЕТИ С КАШКАВАЛ

ЗА ВЕЧЕРЯ- ПЪЛНЕНИ КОТЛЕТИ С КАШКАВАЛ

image

Продукти за 2 порции: 4 по-дебели свински котле­та…,

черен пипер, сол, 4 филийки твърд кашкавал, ня­колко, стръкчета копър, олио за пържене.

1. Измийте котлетите и ги подсушете. Натрийте ги с черен пипер и сол.

2. С остър нож направете надлъжни разрези, за да получите джобчета. Вни­мавайте да не ги срежете докрай. Леко посолете и поръсете с черен пипер вътрешността им.

3. Измийте магданоза и го нарежете на ситно. Разпределете го в джобчетата на котлетите. Слез това сло­жете във всяко по една филийка кашкавал. За да не изтече по време на печене­то, можете да затворите котлетите с клечки за зъби.

4. Сгорещете олиото в ти­гана. Изпържете в него котлетите от докато получат златиста коричка. Поднесете ги с прясна салата, още докато са горещи.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст