Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | ПРИЛОЖНА МАГИЯ- ПАМЕТТА НА ОГЛЕДАЛОТО

ПРИЛОЖНА МАГИЯ- ПАМЕТТА НА ОГЛЕДАЛОТО

image

Когато сме нещастни, не бива да заставаме пред огледалото…

Поне така съветват психолозите. И може би са много близо до истината... Колективът на доктора по психологически науки Пьотр Гаряев съвсем случайно открива странно нещо: изследвали биологично активни радиовълни, излъчвани от молекулите на ДНК. Поставили между лазер и огледало молекули ДНК. Прекият лазерен лъч, преминаващ през тях и насочен към огледалото, носи в себе си генетична информация. Лъчът, отразен от огледалото, също!

Изненадващото обаче е, че генетичната информация продължава да се излъчва от огледалото дори тогава, когато молекулите, поставени за изследване, вече са унищожени! Причината? Огледалото я запазва в себе си, и то за повече от три месеца! Според една от хипотезите става дума за локализиране на светлинните частици, което

може да се сравни с подреждането на железните стружки спрямо магнита. Когато върху хартия сипем железни стружки и под нея поставим магнит, металните частици не само се подреждат по формата на магнита, но и остават така, когато го махнем. Огледалата очевидно по същия начин могат да съхраняват нашите емоции и мисли. Вероятно трайно се запечатват твърде силните емоции, когато мозъчната енергия се излъчва с голяма интензивност.

Паметта на огледалата потвърждават и странните събития, случващи се по цял свят. Семейство московчани, например, което обзавело жилището си в старинен стил с антикварни предмети, изведнъж започнало да сънува кошмари. Върху мъжа сякаш изливали разтопен метал, а той не можел да избегне струята. Жената пък имала чувството, че дрехите й пламват и прогарят тялото й. Страшните сънища започнали от момента, когато семейството купило старинно огледало и го поставило в спалнята си. Оказало се, че в жилището, където преди това е било то, изгорял човек. Изтървал върху себе си газена лампа. Щом съпрузите махнали огледалото, кошмарите престанали.

По-трайно се поглъща екстремната енергия

В полицейско хранилище в Париж било съхранявано огледало, свързано по различен начин със смъртта на 38 души! Когато го извадили и поставили в една от стаите, човекът, зад чийто гръб се оказало, непрекъснато имал чувството, че някой го фиксира в тил. Щом го изнесли от стаята, усещането изчезнало. Огледалото може би е пропито от отрицателна енергия? Вероятно. Защото по-късно, в хранилището, то също е отразявало различни сцени, но те са се оказали твърде обикновени, за да ги запомни...

Съветът на психолога:

Не заставайте за дълго пред огледалото, когато сте разстроени, потиснати или скръбни. Рискувате трайно да го облъчите с негативната си енергия, която то ще продължи да ви "връща" месеци наред.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст