Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | САМОДЕЛНИТЕ АМУЛЕТИ СА НАЙ-МОГЪЩИ

САМОДЕЛНИТЕ АМУЛЕТИ СА НАЙ-МОГЪЩИ

image

Защитната им сила се умножава, ако отговарят на характера ви…

Най-мощна енергетика имат амулетите, направени със свои ръце, твърдят матовете. При това защитната им сила се увеличава многократно, ако отговарят на характера на притежателя си. Да се направи такъв амулет не е трудно.

Курс по шев и кройка

За да си измайсторите амулет, ви трябва малко парченце зебло. Ако нямате такова, ще свърши работа ленен или памучен плат. С пергел очертайте върху тъканта кръг с диаметър 12 сантиметра и то изрежете. Сложете го на масата. След това на един сантиметър от ръба очертайте вътрешен кръг.

В голяма игла вденете червен вълнен конец с дължина 13 сантиметра, тропосайте плата по вътрешната линия с дребен бод, стегнете краищата на конеца, за да се получи торбичка.. Нейното съдържание ще зависи от това, към кой от описаните четири типа хора се отнасяте вие.

Злочестница

Вие сте леснораним човек, който се поддава на внушения и е склонен към самоанализиране. Струва ви се, че никой не ви обича и не ви разбира.Затова често ви обземат страх и неувереност в утрешния ден. Чувствате, че потенциалът ви не е разкрит докрай, тъй като съдбата не ви е предоставила шанс да се проявите.

Сложете в торбичката амулет по една щипка едра готварска или морска сол, речен пясък, пепел и парче въглен.

Лидер

Вие сте силен и самостоятелен човек, стоите здраво на краката си и сте наясно какво искате от живота. Лесно намирате общ език с хората, винаги сте готови да подадете ръка за помощ на ближните си. Същото очаквате и от тях.

Сипете в торбичката дванадесет зърна олющено просо, пъхнете вътре парче памук, напоен с любимия ви парфюм, вълнен конец с дължина шест сантиметра и някакъв камък или стъкло в тъмносин цвят.

„Мека Мара“

Вие сте извънредно мек човек, който предпочита лошия мир пред добрата война. Никога не влизате в конфликт, даже ако това е в ущърб на собствените ви интереси. Готови сте да разберете и да простите и на най-върлия си враг. /Впрочем вие нямате такива и не може да имате./ Повечето хора ви смятат за "рамо", на което винаги може да се поплаче. Всеки страдалец би намерил при вас утешение и подкрепа. Едно е лошото - приятелите и роднините ви често ви се качват на главата.

Препоръчваме ви да сложите в своята торбичка пазител щипка захар, листче червена роза, догоряла свещ и три зърна ориз.

Страхливка

Вие не понасяте да бъдете в центъра на вниманието. Ваш „специалитет“ е спокойният живот без сътресения и късане на нерви. Нека всичко си върви така, както си е, само да не стане по-лошо. Вие се боите от всякакви промени, тъй като те може да внесат дискомфорт в добре подредения ви живот. Отнасяте се с подозрение към новите си познати. Те се осмелявате дори да облечете някоя нова дреха.

Сложете в торбичка три кръгли камъчета, по една щипка брашно и захар и три монети.

ГОТОВО!

Стегнете гърлото на торбичката и завържете конеца на три възела. Носете амулета винаги със себе си – в чантата, в джоба или под дрехите си. Той ще ви пази от козните на зли хора, ще ви дарява успехи и здраве.

 

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст