Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | БЪДЕЩЕТО Е ИЗПИСАНО НА ЛИЦЕТО ВИ

БЪДЕЩЕТО Е ИЗПИСАНО НА ЛИЦЕТО ВИ

image

Според древното китайско изкуство Сянг Миън /което в превод означава четене по лицето/ ...

съдбата ви е закодирана във формата и големината на устата, очите, носа, ушите и устните ви.

Масова практика на бизнесмените от Близкия изток е преди да вземат важни решения да се консултират с хората, които четат по лицето. Днес вече дори обикновените хора в САЩ и Канада постъпват по същия начин.

Не е необходимо обаче да сте професионални физиономисти, за да погледнете в бъдещето. Достатъчно е да застанете пред огледалото. Според основните принципи на Сянг Миън всяка част от лицето ви съответства на даден период от живота.

Челото например ни разкрива младежките години, очите - годините между 30 и 40, носът - времето меж- 40 и 50, а устата - между 50 и 60. Формата на брадичката и линията на челюстта показват как ще се развие животът ви след като навършите 60 години. Колкото по-дълга е челюстта ви, толкова по-дълго ще живеете.

Ето още някои показателни белези:

УСТАТА - Широката уста предвещава слава и успех. Пълните устни означават, че ще забогатеете, но не преди 50-ия си рожден ден. Ако долната ви устна е голяма, значи сте щедър човек. Стърчащите зъби обаче са лош знак - в бъдеще ще имате парични проблеми.

ОЧИТЕ - Хората с приближени очи обикновено са амбициозни и си поставят високи цели. Но те често са нетолерантни и с тях трудно се общува. Колкото по-раздалечени са очите, толкова по-благ е човекът. Жените с бадемови очи са прекрасни съпруги и майки. Хората с малки очи трудно се обвързват емоционално.

НОСЪТ - Не е чак толкова лошо носът ви да е голям, защото това означава много пари. Ако имате някакво петно или малка брадавица на носа, тогава знайте, че между 40 и 50 години в кариерата или личния ви живот ще настъпи значителна промяна.

ЧЕЛОТО - Ако по челото ви има червени участъци, ще ви проработи късметът. Сухата кожа означава, че ще ви се наложи да преодолеете голям проблем с цената на много промени.

ВЕЖДИТЕ - Ниските вежди са знак за висока сексуалност. Високите вежди са характерни за уверен човек, който в повечето случаи взима правилните решения.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст