Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | ДРУГО МНЕНИЕ – ЗАКЛИНАНИЯТА ЗА ЛЮБОВ ГОНЯТ ПАРТНЬОРА

ДРУГО МНЕНИЕ – ЗАКЛИНАНИЯТА ЗА ЛЮБОВ ГОНЯТ ПАРТНЬОРА

image

Много хора мислят, че могат да задържат гаджето си чрез заклинания за любов...

 Това обаче е пълна заблуда.          

Когато притискате някого, на когото държите, чрез магия, той иска да избяга, макар да не осъзнава защо. Насилието не може да породи любов.          

Магията за любов не съществува.     

Има наблюдения върху хора, които са прибягвали до такива методи. Резултатът е, че човекът става луд - нещо го привлича, но и го отблъсква, той самият изпада в конфликт, който може сериозно да му навреди. Ако е с лабилна психика, може да извърши неща, които не желае.

Подсъзнателното въздействие и съзнателното решение са в противоречие, а това е началото на всички физически и психични заболявания.           

Да си зададем въпроса: ако един човек, с когото не желаем да бъдем, ни насили да сме с него,  как ще се чувстваме?

При магиите често се използва терминът "импулс". Той е насочено изпращане на намерение в определено емоционално и енергийно състояние. Всичко, което си представяте образно в състояние на силна емоция - страх, паника, ужас, еуфория, любов, влиза в подсъзнанието и се превръща в програма за действие. Спомнете си приказката за Аладин и вълшебната лампа и духа, който изпълнява всяко желание - това не е приказка. Потъркате ли лампата, активирате духа и той изпълнява каквото сте му задали. Импулс е и благословията, импулс е и проклятието. Каквото изпратим, това ще получим.

С чувството, намерението, което изпращаме, ние зареждаме себе си, а собственият ни заряд става причина за резонанс в околния свят - ще привлечем любов само ако заредим себе си с любов.

Известен маг споделя, че първия път, когато е правил импулс, изпратил любов на 4 човека. Трима от тях му се обадили по телефона в следващите 20 минути, а допълнително му позвънили още двама други.

Ако вие изпитвате любов, всички ви обичат – защото това им предавате. Трябва да обичате, за да вдъхнете любов в другите. А обичате ли, няма начин да не вдъхнете любов. Реакцията на другия човек отразява точно това, което ние сме му изпратили – ако бяга, доминиращите ни чувства към него го карат да прави това. Защото в тези случаи той осъзнава, че не става дума за любов, а единствено за желание за притежание.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст