Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | КОЯ Е ТЪМНАТА СТРАНА НА ВСЯКА ЗОДИЯ?

КОЯ Е ТЪМНАТА СТРАНА НА ВСЯКА ЗОДИЯ?

image

Според кармичната астрология всеки от нас има определена мисия на този свят,...

 която изпълнява успешно, само ако не попадне в сенчестата страна на своята зодия.

ОВЕН

Не можете да работите търпеливо, скачате от една идея на друга, а в „паузите" изпадате в депресия и проявявате деспотизъм към близките си. Това е тъмната страна на Овена, роден да бъде стабилен боец за прогреса на човечеството, дарен с харизмата на истински лидер.

ТЕЛЕЦ

Не ви се прави нищо освен жизненонеобходимото. Среща се и другата крайност - подвластни сте на екстремност. Ако сте в едно от тези състояния, значи сте на обратната страна на Телеца, роден да „тегли" останалите, здраво стъпил на земята.

БЛИЗНАЦИ

Сменяте си мнението на всеки час, живеете хаотично, наблягате на количеството, а не на качеството. А Близнакът е роден да се ориентира точно в ситуациите, да разграничава ментето от оригинала, да разпознава честния човек от подлеца.

РАК

Краен консерватизъм и неувереност в собственото си бъдеще са проявите на Рака, останал в сянката си. Истинската му задача е да съхрани и предаде традициите и на следващите поколения, да е източник на мъдрост и вдъхновение.

ЛЪВ

Прекланяте се пред всичко, което ви се стори „по-особено", пред всеки, който ви се вижда „изключителен". Определено не сте задействали „слънчевата" енергия на Лъва, роден с чувството, че е уникален, пътеводна звезда, цар на света.

ДЕВА

Понякога сте подвластни на мистицизъм, друг път сте пълни скептици. Най-често смесвате двете си „лица". А мисията на Девата е да изгради стройна класификация на ценностите, да въведе ред и стремеж към съвършенство.

ВЕЗНИ

Ту плачете, ту се смеете, ту обичате, ту мразите - колебаете се дълго и внезапно решавате да действате. Явно проявявате „обратната" страна на Везните, родени да постигнат пълно равновесие в себе си, а после да посочат златната среда на света.

СКОРПИОН

Самосъжалявате се, преувеличавате терзанията си и в същото време им се наслаждавате мазохистично - значи сте на сенчестата страна. Светлата енергия на Скорпиона го прави най-увереният човек, готов да изтърпи всичко, за да постигне целите си.

СТРЕЛЕЦ

Правите се на по-компетентни, без да се стремите към попълване на празнините в знанията си - тези прояви са характерни за обратната ви страна. Мисията на Стрелеца е да „копае" в културното наследство и да го представи, без претенции за личен принос.

КОЗИРОГ

Комплекс за малоценност, болезнена самокритика и душевни терзания? Тези признаци са несъвместими с добрата страна на Козирога - силна личност, с трезва преценка, която преминава с лекота през жизнените „капани" и не се оставя да я подценяват.

ВОДОЛЕЙ

Стремите се да сте в светлината на прожекторите? Определено сте в сянката си. Ако не минете „на слънце", няма да изпълните мисията си - да сте „проводник" на бъдещето, да сте душата на Вселената и да опазите личната си свобода.

РИБИ

Тъмната ви страна се проявява с депресия и липса на желание да се борите за себе си; А символът - две рибки в противоположни посоки, подсказва мисията ви да „плувате" устремено (и срещу течението), за да постигнете наглед непонятни, но важни за всички цели.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст