ЗА ДА ИМАТЕ КЪСМЕТ...

image

Ако повярвате, следвайте някои правила...

• Подхождайте винаги с десен крак, прекрачвайте прага на дома си, офиса си с десен крак, сутрин стъпвайте от леглото на земята първо с десен крак, първо тръгнете с десен крак за нещо важно (например за изпит).

• Носете нещо скрито, което сте облекли наопаки - така по-трудно ще ви урочасат късмета.

• Носете своята комбинация от скъпоценни камъни само от дясната страна в джоб или чанта - така ще стимулирате и зареждате србе си със съответните кристални характеристики.

Първо, подберете камъка, съответстващ на часа на раждане, опитайте се да придобиете камъка в еквивалентен час, ако е възможно да го изпълните, това ще подсили енергийната ви връзка много по-бързо от нормалното.

След това е нужно да бъдете неразделни с камъкаси три дни освен в банята или в морето. Вечер поставяйте камъка под възглавницата си, а сутрин, ако си спомняте, че нещо сте сънували - запишете си го, но кратко и ясно (няма нужда да пишете мемоари нито пък телеграми, само опишете най-съществените спомени и чувства). За някои това може да е досадно, но по-досадно ще е да се напрягате да помните сънищата си три дни. Това го правете три вечери и три сутрини, за да разберете дали към този камък не е предоставена някаква протекция от символ или енергиен образ. На третата сутрин сравнете сънищата си за повторения на образи, чувства, събития. Колкото са по-конкретни повторенията, толкова по-силна е протекцията на камъка.

Не се притеснявайте, ако сънувате кошмари, това само е символ на защита от подобни явления в реалният ви живот. Ако сънувате приятни и сладки сънища, това е символ, че този камък ще стимулира съответните чувства или събития в реалния ви живот. Лошо ще е да сънувате самия камък - това ще означава, че той не е подходящ за вас и ще трябва да го подарите, но не и да го продадете.

След това се консултирайте с някой астролог, за да ви определи звездното време на раждането (то винаги е различно от земното) и подберете според него съответния камък за звездния си час и ден. Това във всички случаи е по-подходящият начин за определяне на часа и деня на раждане за всеки, който иска да бъде в точна хармоничност във всяко едно отношение със съответния камък. Към камъка за часа ще трябва да се прибави и камъкът за деня, като процедурата е същата. С тези два камъка в дясната ви страна ще се засили късметът като цяло, но най- силно ще е влиянието им в съответните часове, като в съответния ден и час ще е в кулминация.

Ако мъдро съумеете да се възползвате от това, ви се гарантира късмет в живота.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст