Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | ЩЕ СЕ СБЪДНАТ ЛИ НОВОГОДИШНИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ?

ЩЕ СЕ СБЪДНАТ ЛИ НОВОГОДИШНИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ?

image

С помощта на нумерологията можете да предначертаете плановете и да определите целите си за следващата година...

Ще изчислите каква ще е личната ви година, като съберете деня и годината си на раждане и ги сведете до едноцифрено число. Добавете и числото на 2018 г, което е 2. Ето и каква е нумерологичната символика на всяка от 9-те лични години.

Година 1. Поемете инициативата! Навлизате в нов житейски цикъл, в който с лекота ще можете да започнете всичко отначало. Макар че през първите месеци ще имате прекомерно много работа, през април ще вземете важно решение, а през юли ще засияете с целия си блясък.

Година 2. Съобразявайте се с околните. Повече от всякога ще имате нужда от подкрепата на приятели и близки, защото ще ви глождят съмнения. Ще догоните мечтите си след август. През декември ще си дадете сметка, че сте се променили в положителна насока.

Година 3. Радвайте се на живота! През януари ще бъдете претрупани от работа, през февруари ще преливате от нови идеи и ще ги защитавате блестящо. Доста ще пътувате, а от ваканциите ще си донесете незабравими спомени и може би... някоя нова любов.

Година 4. Жънете плодовете от усърдния си труд. През януари може да се почувствате дестабилизирани. През февруари ще се наложи да се доказвате. До май ще сте претоварени от задачи. През второто шестмесечие обаче ще ви потръгне като по вода.

Година 5. Задават се знаменателни промени! Въпреки че през първото тримесечие ще се чувствате като лъв в клетка, по-нататък можете да започнете нов флирт, да си намерите друга работа, да пропътувате света. През септември ще получите всичко, за което мечтаете.

Година 6. Ще отдадете нужното на семейството си. През януари ще сте по-щедри и човеколюбиви от всякога. Ще фокусирате вниманието си върху близките, роднините, любовта, домашния уют. Възможно е да се преместите в ново жилище през юли или септември.

Година 7. Ще обърнете поглед към самите себе си. През юли интуицията ще ви подскаже, че се намирате на важен житейски кръстопът. Решенията, които ще вземете тогава, ще предопределят хода на битието ви за следващите две години.

Година 8. Ще догоните амбициите си. През януари ще сте доста фриволни. През февруари обаче ще направите един верен избор. С лекота ще си издействате служебно повишение или увеличение на заплатата. През март ви очакват знаменателни срещи.

Година 9. Време е за равносметка. Ще приключите с всички задачи, които проточвате от няколко години насам. Много ще сте чувствителни и отворени към околните. Очакват ви важни срещи и пътувания в чужбина, които ще разкрият пред вас нови хоризонти.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст