В КОЙ ДЕН СИ РОДЕН?

image

Така например родените в…

ПОНЕДЕЛНИК са рожба на Луната и са предразположени към пълнеене. Те са упорити и капризни, лесно се поддават на чуждо влияние, но са отзивчиви и чувствителни. В секса те са твърде дейни и гальовни.

Родените във ВТОРНИК, още от древността до днес формират гръбнака на армията и полици­ята, защото за този ден отгова­ря Марс. Те са склонни да командват, имат твърд характер, избухливи са и избират за себе си такава работа, която изисква повече активност и дисциплина.

СРЯДА е подвластна на Мер­курий - бързоногия посланик на боговете, който дарява своите подопечни с остър език и пър­гава мисъл. Освен това сряда е най-веселият ден на седмицата и затова родените на този ден са ведри и с чувство за хумор.

В живота и любовта те са доста мобилни и общителни.

ЧЕТВЪРТЪК е денят на Юпи­тер и хората, родени тогава, се отнасят много сериозно към семейството. Те предизвикват уважение и привличат с досто­лепието си, но могат да се окажат високомерни и самоуве­рени, макар че се стремят да са справедливи. Тези жени и мъже обичат вкусното хапване, сексът също им носи голямо удоволст­вие - правят го бавно и завла­дяващо.

Венера - покровителката на изкуството и любовта, е повелителка на родените в ПЕТЪК. Те са чаровни, мили и вежливи. За тях от голямо значение е външ­ната хубост. В любовта предпо­читат пасивната, но пълноценна роля.

Сатурн управлява родените в СЪБОТА. За тях бракът и посто­янството в любовта са свещени. Те никога не се влюбват от пръв поглед, стараят се да държат юздите на своите чувства. Неп­ристъпността им може да се обезсили само когато са убеде­ни, че могат да имат доверие на партньора си.

Над НЕДЕЛЯ бди Слънцето и затова родените в този ден през целия си живот ще са под неговото щастливо влияние. При тях в любовта всичко избухва и сияе като фойерверк, а в други­те свои дейности те са непред­сказуеми.

 

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст