БИОЕНЕРГИИТЕ НИ ВЛИЯЯТ

image

Всеки се е замислял за своята мисия на този свят…,

за съдбата и смисъла на човешкия живот.

Понякога животът ни поднася сложни ситуации, с които не всеки може да се справи. Тогава търсим помощта на парапсихолози и хора с екстрасензорни способности. Има прости правила, които ще ви помогнат да се справите и сами с някои необясними на пръв поглед явления,  свързани с протичането на различни енергии през тялото ни.

Помогни си сам

Ситуация 1

Смята се, че ако ти гори лицето или ушите, някой те споменава или говори за теб. Наистина енергий­ното бездействие може да се преда­ва от един на друг човек и от разс­тояние. За да се избавите от него, е достатъчно да изплакнете лицето си с хладка вода или да прекарате мокрите си ръце през темето. Ако няма вода наблизо, направете жест с ръце, сякаш се миете.

Ситуация 2

Известно е, че водата отмива ло­шите енергии. С това се обяснява благодатното въздействие на ва­ната или душа вечер преди лягане, след които наистина усещаме об­лекчение и по-добро самочувствие. Обърнете внимание на неудържи­мото желание на тялото ви да се облее с вода след тежък ден или неприятни емоции. Водата не само измива праха, полепнал по тялото ни, но ни спасява от вредните енергии, като възстановява аурата (биополето) ни.

Ситуация 3

Нещо ни прихваща, повишаваме тон на колежката, крещим на детето си. Родителите често правят така - изкарват си неприят­ностите в службата на близките у дома. Така прехвърляме натрупаната отрицателна енергия на любимите си хора, а после се изне­надваме защо детето ни е нервно и постоянно настива. Най-опасно е да крещиш на хлапето си, когато то е обърнато с гръб към теб. Това е истински енергиен удар, чиито последствия могат да се запазят 3а дълго време под формата на различни нервни разстройства. Ако смятате, че се налага да смъмрите малкото заради някоя лоша постъпка или слаб успех в училище, направете го, като го гледате в очите.

Ситуация 4

Ако през деня сте натрупали чужда енергия (чрез ръкостискане, случайни докосвания, пипане на пари, документи, съдове, огледала). Задължително е в края на деня да изтръскате ръцете си 6 пъти към земята, след което да ги измиете добре сбс сапун и студена вода. По този начин сваляте от себе си цялата отрицателна информация.

Мистични поличби

Не бива да отричаме мистичните явления само защото не ги разбира­ме. Най-грубите грешки се допус­кат от невежество. От зората на времето човекът вярва в различни предания, в които са закодирани древни знания в по-достъпна 3а човека форма. Много от тях мо­гат да звучат безсмислено на пръв поглед, но помагат на хората да се приспособят към трудни условия на живот. Ето какво се казва 6 няколко поверия от древността.

При покупка на нова кофа или тенджера винаги казвайте по 3 пъти:

„Кофата ми винаги да е пълна и бедността завинаги да ме забрави."

Ако в транспорта, на опашка в магазина или на друго общес­твено място някой се заяжда с вас и к опитва да ви извади от равновесие, погледнете го в очите и мислено кажете (задължително в множествено число): „Затворете им очите."

По време на новолуние налейте чаша вода и я оставете на перваза на прозореца. Там трябва да прес­тои до началото на пълнолунието.

След това се измийте с тази вода и кажете: „Както ти, Луна, се изпълни, така и при мен всичко да се изпълни с добро." След време ще Забележите как работите ви ще тръгнат по-добре. Щ Ако искате най-близките ви хора (мъж, приятел, роднина) да се прибират навреме у дома, вземете чаша, налейте в нея вода от крана и я оставете на прага на вратата и кажете: „Раб божий (името му), твоята вода е тук."

Когато се събличате, след като се приберете у дома, не хвърляйте вещите си, където ви падне, а ги поставяйте на закачалка. Мъдрите хора твърдят, че на разхвърляните дрехи обичат да сядат злите духове.

Избягвайте да връщате пари във вторник - цял живот ще тънете в дългове. Не разменяйте пари този ден от седмицата. Не бива да взимате пари и да ги броите вечер. Взимайте пари с лявата ръка, а ги давайте с дясната, 3а да се връщат отново при вас.

Не яжте и не пийте, докато се оглеждате, 3а да сте здрави.

Никога не сядайте на място, където е седял болен човек.

Понеделник и сряда са най-неблагоприятните дни за миене на коса

Докато се храните, не се оглеждайте в огледало, за да не загубите красотата

Двама души не бива да ядат с една лъжица. Ако го направят, може да се скарат.

Не подарявайте носни кърпи на роднини и приятели. Нека да си ги купят сами

Не подарявайте часовници на близки и приятели, за да не се скарате с тях

За да не получавате киселини в стомаха, не хващайте хляба с мазни ръце

Не поставяйте новия си костюм на леглото вместо на закачалка

Ако започнете да хълцате, протегнете се, докато костите ви изпукат

Когато решите да дадете пари на някой просяк, направете го с дясната ръка

Не давайте на никого игли п конци, за да не се разболеете, е прескачайте метла, за да не боледувате.

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст