Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | ЖЕНСКИТЕ ГЪРДИ РАЗКРИВАТ ТАЙНИ

ЖЕНСКИТЕ ГЪРДИ РАЗКРИВАТ ТАЙНИ

image

Сексолозите смятат, че гърдите в по-голяма степен опре­делят харак­тера на дамата…,

отколкото зодиакът й. Те са клас­ифицирали формите на бюста, срав­нявайки ги с различни плодове.

Жената с големи, кръгли гърди като пъпеш изглежда като обикновена домакиня, но това не отговаря на истината. Тя е пред­приемчива, обича да похапва, но в същото време се стреми да бъде обожавана. За съжа­ление не си пада по секса.

Мъжете, които предпочитат кокетни и естествени жени, трябва да обърнат внима­нието на тези, които имат гърди с формата на лимон. Подобни жени са много жизнени, умеят да се смеят над себе си и предпочи­тат балансиран живот без изненади.

Овални гърди във вид на ананас притежа­ват интелигентни жени, които обожават работата си, държат на кариерата си, но си остават романтички. Те са много предани.

Този, който спечели любовта й, може да бъде сигурен в чувствата й. Жените с гърди като грейпфрут имат вид на повлекани. Това обаче е погрешна представа за сексуалността й. Независимо от секси излъчването й, тя е при­теснителна, обича домашния уют, много силно се привързва към партньора си и си пада по нежните чувства.

Дамите, чиито гърди приличат на порто­кал, малко се интересуват от физическата страна на любовта. Те знаят какво искат и сексът не ги привлича особено. Те обожават да общуват и предпочитат стабилни семей­ни взаимоотношения.

Жените с малки гърди с формата (но не с размера) на черешки, са най-обаятелни. Те са весели, обичат купоните, добри приятелки са, но умерено се интересуват от секса.

Жените с гърди като круши са най-любве­обилните. Любовта ги привлича във всичките й прояви. Те могат да бъдат дори и религиозни, но не могат да живеят без романтич­ни връзки.

Японският експерт по женски прелести доктор Мицуга Шига твърди, че формата на гърдите ще подскаже на мъжа какво да очаква от жената в леглото. Според неговата класификация жените се делят на три катего­рии:

Притежателките на голям бюст са оптими­стични, жизнерадостни, чув­ствени и сексуално освобо­дени. Цицорестите дами са много изобретателни и ини­циативни в леглото. От партньора си те очакват освобождаване от всичките му задръжки.

Жените с малки гърди са по-малко темпераментни. Глав­но ги безпокои въпроса дали партньорът им изневерява и колко често. Те не са придирчиви  и нямат високо самочувствие. Представителките на средния по големина бюст (2-3 размер) са много енергични, умеят да се нас­лаждават на секса и са забавни в леглото. Според д-р Шига характерът на жените трудно може да бъде определен според външността им, но гърдите им никога не лъжат! Остава открит въпросът, как ли се про­меня нравът на дамата след уголемяване или намаляване на бюста по хирургичен начин...

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст