Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | ВЕСЕЛИТЕ СНИМКИ НИ ”ПРОГРАМИРАТ” ЗА ЩАСТИЕ

ВЕСЕЛИТЕ СНИМКИ НИ ”ПРОГРАМИРАТ” ЗА ЩАСТИЕ

image

На пръв поглед- обикновена фотография…

Много неща в живота ни обаче може да зависят от това къде сме поставили изображението…

… На самите себе си

Преди да закачите снимката, спомнете си какво е предшествало момента, когато е била направена тя. Ако всичко наоколо е излъчвало щас­тие и радост, фотографията ще до­несе щастие в живота ви. И обратно­то - неприятните спомени от този мо­мент ще ви съпровождат през цяло­то време, докато снимката е на вид­но място в дома ви. Щастливата ус­мивка на личната ви снимка ще ви "програмира" за успех, радост, веселие.

Помислете какво бихте искали да промените в живота си и действайте.

Ако искате да постигнете успех в бизнеса, сложете снимката в север­ната зона на жилището си - именно тя отговаря за кариерата.

Снимките в североизточната част на жилището ви ще ви помогнат да завършите отлично образованието си.

За да подобрите семейните си от­ношения, обърнете внимание на се­верния сектор.

Печеленето на пари ще бъде под­помагано от ваше изображение в юг­оизточната зона на дома ви.

Ако сложите своя снимка в югозападния сектор, това ще ви помогне или да срещнете любовта на живота си, или да задълбочите отношения­та със сегашния си партньор и да ги направите по-искрени.

… На семейството си

За да бъдат приятелски и топли от­ношенията между роднините ви, се­мейните снимки трябва да се пос­тавят там, където можете да ги раз­глеждате, без да бързате, получа­вайки удоволствие от това. Напри­мер фотографиите в антрето или в хо­ла, където непрекъснато минавате покрай тях, без да спирате, ще дове­дат до отчуждение. Колкото и да обичате близките си, постоянно няма да имате време за общуване с тях.

Ако в семейството ви вече има разногласия, сложете общи снимки в източната зона на жилището. А в центъра на групата снимки поставе­те предмет, символ на сплотеността. Например фигурка на гълъб - симво­ла на мира.

Има места, където не бива да слагате изображения на роднините си. Например физиономията на све­кърва ви в спалнята едва ли ще се отрази положително на сексуалния ви живот.

 

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст