Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | КАК ДА СИ НАПРАВИМ ЗАЩИТНА МАГИЯ

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ЗАЩИТНА МАГИЯ

image

Пригответе мястото, където вие смятате да извършите ритуала…

Проследете наоколо да няма нищо излишно. Съберете всички необхо­дими инструменти и определете ол­тара. Пригответе не много вода с ароматизатори за добавка: сандалово дърво. Трябва ви и морска сол, свещи и вино. Очертайте кръг така, че олтарът да се окаже вътре в кръ­га. Застанете с лице на изток. Повдигайки ръце към небето, кажете: "Рафаел, ангел на въздуха, аз те призова­вам. Бъди свидетел на моя обред и охранявай моя кръг. Силата на въздуха да е с мен и с тази сила аз ще ида между световете." След това обърни лице на юг и повдигайки ръце, кажи: "Михаил, ангел на огъня, аз те призовавам. Бъди свидетел на моя обред и охранявай моя кръг. Силата на огъня да е с мен и с тази сила аз ще ида между световете."

Обърнете се на запад и повдигайки ръце към небето, кажете: "Габриел, ангел на водата, аз те призовавам. Бъди свидетел на моя обред и охранявай моя кръг. Сила­та на водата да е с мене и с тази сила аз ще ида между световете." След това обърни лице на север, вдигни ръце с думите: "Ариел, ангел на земята, аз те призова­вам. Бъди свидетел на моя обред и охранявай моя кръг. Силата на земята да е с мене и с тази сила аз ще ида между световете.

След това отново вдигни ръце към небето и кажи: "Този кръг и аз се намираме между световете, вън от границата на времето, вън от деня и нощта, вън от ражда­нето и смъртта, вън от радостта и мъката". Затворете очи и си представете образ на богиня. Поканете я да влезе във вашия кръг. След това прочетете заповедите на богинята. Запалете свещта и я повдигнете над главата: "Тази нощ в този час аз призовавам древната сила /Кажете името на призоваваната богиня/ Аз ви моля да ми помогнете в моя ритуал на посвещение. Аз избирам нов път в моя живот. Аз начертавам този кръг , за да посветя своята душа и тяло на /името на богинята/ и науката за магиите. От този ден нататък аз ще уважавам всички закони на Космоса. Аз се кълна да запазя тайните на Ремесел в моето сърце, в живота и вън от него."

След това вземете морската сол и по щипка я прибавяйте към приготвената во­да, при всяка щипка произнасяйте името на богинята. След това вземете вода и опръсквайки себе си , повтаряйте: Опръсквайки коленете: "Посвещавам коленете, защото на тях заставам пред олтара на моята вяра, не с молба , а с благодарност." Опръсквайки гърдите: "Посвещавам моето сърце, което бие с истинска любов към света. Кълна се да защитавам и да уча всички твари на земята." Опръсквайки ус­тните: "Посвещавам моите устни, защото те винаги произнасят истината.И чистите мисли на моята душа не се помрачават с лъжа.Нека потока на мъдростта да послу­жи за благото на човечеството".

Опръсквайки челото /в областта на третото око/: "Посвещавам моето трето око, с което мога да видя отвъд завесата на живота". След това прочетете клетвата на ведите: "Аз /Име/ в присъствие на Вселената, по собствена воля, а не по принуда, тържествено се кълна да спазвам законите на Ремесел, да не причинявам вреда на нито едно земно и небесно създание. Да не разкривам тайните на Ремесел и да не се хваля с това, с което ме дарува богинята. От този ден и от този час аз отново се раждам за света". След това вземете чаша вино, отпийте глътка, излейте една част на земята пред олтара с думите: "Приеми това вино /името на богинята/ като моя благодарност.

Останалото вино разлейте на четирите страни на света с благодарни думи към четирите ангела. След това произнесете: "Кръгът е открит".

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст