ПАРТНЬОР СПОРЕД ЧИСЛОТО

image

Тъкмо се отпуснеш и вече благодариш наум на съдбата,…

че те е срещнала с партньора на твоите мечти и ... Опазва се, че пак е станала грешка.

За да избегнете подобни недоразумения и разочарования в интимната сфера в бъдеще, вслушайте се какво съветват цифрите. Когато се запознаете с някой мъж, първото, което трябва да си изясните, е на коя дата е роден. Ще ви помогне да установите доста точно дали изобщо си струва да започвате връзка с този човек.

Например, ако той е роден на 1 юли, няма какво толкова да се замисляте и да смятате - неговото определящо число е единица. Ако е роден на 25-и, събирате 2+5 и получавате определящо число 7. Има и две изключения - не се събират цифрите, ако рождената му дата е на 11-и или на 22-ри.

ЧИСЛОТО 1

(родените ма 1-ви, 10-ти, 19-ти, 28-ми)

За да разбереш докрай този мъж, трябва да притежавате една ми не пророчески способности и да използвате кристална сфера. Вие просто никога няма да узнаете какво се върти в главата му. И все пак едно подсказвано той съвсем не е толкова (безобиден, за какъвто се опитва да се представи. Бъдете нежни с него и вашата връзка ще бъде романтична и красива. Тези момчета знаят точно какво искат от живота. Така че, ако се нуждаете от водач, то единицата е напълно подходящ.

ЧИСЛОТО 2

(родените на 2-ри, 20-ти, 29-ти)

Непоправим романтик! Не го карайте да бърза, той умее да се наслаждава на играта, наречена любов. Шампанско, еротичен масаж и незабравими тръпки в леглото - това със сигурност ще го имате.

ЧИСЛОТО 3

Изобретателен и очароващ! Ако имате връзка с мъж, роден на 3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти, трябва да сте наясно, че неговото обаяние, уви, няма да бъде само за вас. Ще ви се наложи даго делите с околния свят.

ЧИСЛОТО 4

Роденият на 4-ти,13-ти, 31-ви

съвсем не е романтичен. Вместо цветя, той по-скоро ще ви донесе от пазара домати. Не се надявайте да ви поднесе гривна или някакво друго бижу. Знайте обаче: във вашия дом кухненските кранове никога няма да капят, вратите няма да скърцат... и т. н. Ако и вие сте практична особа, търсете мъж с определящо число 4.

ЧИСЛОТО 5

(родените на 5-ти,14-ти, 23-ти)

Истински сексуален гангстер. Всичко, което една жена може да получи в леглото, вие ще го имате именно от него. Но се пазете: всичко бързо му омръзва и за да го задържите, трябва да сте винаги една крачка пред него.

ЧИСЛОТО 6

(родените на 6-ти, 15-ти, 24-ти)

Още един нежен романтик!

Той ще ви изучава дълго, за да подбере най-подходя-щото ключе към сърцето ви. Ако искате цял живот да ви носят на ръце, това е съпругът за вас.

Понякога обаче съвършенството уморява повече от порока.

ЧИСЛОТО 7

Казват, че е щастливо число, но от този умник много скоро ще се уморите. Ще ходи с мрачна физиономия, сякаш го храните само с лимони. Ако обърнете внимание на този факт, той ще бъде крайно учуден: просто мъжете (родени на 7-ми, 16-ти,25-ти) никога не се стараят да изразят чувствата си. Струва им се, че щом живеете заедно, значи всичко се разбира от само себе си.

ЧИСЛОТО 8

(родените на 8-ми, 17-ти, 26-ти)

Не се бори за количество. В живота предпочита да действа според принципа: “По-добре малко, но хубаво.” Общуването с този мъж ще ви подари не само физическа, а и духовна наслада.

ЧИСЛОТО 9

(родените на 9-ти, 18-ти, 27-ми)

Наистина е един самоотвержен и отзивчив Доктор Охболи от местен мащаб. Той съпреживява заедно с приятелите и познатите. В дома ви постоянно ще гостува! негови роднини, защото той няма смелост да им каже “не”. Понякога, увлечен в благотворителните си изяви, може просто да забрави за вас. Искате ли да сте приятелка на този велик хуманист - тогава 9 е изцяло ваш.

ЧИСЛОТО 11

(родените на 11-ти)

Той е способен най-неочаквано да ви отведе нанякъде - в Париж или Венеция... Но е чувствителен, раним и много обича да се мисли за нещастен. Така че бъдете готови постоянно да го утешавате и търпеливо да понасяте “страданията му”.

Ако в живота цените комфорта, то

ЧИСЛОТО 22

(родените на 22-ри)

Може да осъществи всички ваши луксозни мечти. Примирете се с мисълта, че в леглото не е толкова интересен, че настроенията му бързо сменят посоката си, а пристъпите на раздразнителност  ще се увеличават с възрастта. Простете му всичко, защото той о просто финансов гений.

Особеностите на характера и кръвната група

А- сериозни, любезни, обичат да действат, а не да говорят, добре изпълняват задълженията си.

В - много любопитни, творчески личности,нетърпеливи, бързо губят интерес.

О- безгрижни, самоуверени, нахални, самовлюбени.

АВ - двойствени личности, невъзмутими, пасивни, с превъзходен художествен вкус.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст