Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | КАРМАТА НИ Е ЗАПИСАНА ПРЕДИ ДА СЕ РОДИМ

КАРМАТА НИ Е ЗАПИСАНА ПРЕДИ ДА СЕ РОДИМ

image

Датата на раждане показва предназначението ни в живота…

За да направите теста, показващ на кое ниво сте, е необходимо последователно да сумирате всички цифри от своята дата на раждане. Например: ако сте родени на 6 април 1972 = 6+4+1+9+7+2 =29.

10 октомври 1976 = 10+10+1+9+7+6=43

Обърнете внимание, че денят и месецът се сумират цели, не се делят на единици и десетици, когато са двуцифрено число. Само ако двуцифреното число е по-голямо от 59, тогава сумирайте още веднъж цифрите на десетиците и единиците.

Именно това число е вашата съдба, влиянието на скритите сили, които идват отвън, и в крайна сметка това, което ще ви донесе бъдещето. Погледнете в коя група от двуцифрени числа попадате. Това показва нивото на развитие на вашата душа.

От 10 до 19. Вие трябва да отделите преди всичко внимание на развитието на своята личност, да възпитавате в себе си воля, да усъвършенствате своя дух. Очакват ви земни дела, високите материи не са за вас. Вие сте практици.

От 20 до 29, Човекът, който се намира на това ниво, трябва да отработи земната си карма, опирайки се при това на своя произход, на опита на предците си. Трябва да развивате своята интуиция, да се научите да управлявате собственото си подсъзнание.

От 30 до 39, Това е нивото на хората, способни да оказват влияние върху съзнанието на околните. Ако се намирате на трето ниво на въплъщение, знайте, че вашето призвание в този живот е да научите другите да гледат философски на живота, да ги научите на основите на битието. Трябва да се учите много, за да можете да предадете своите знания на другите.

От 40 до 49. Високо ниво на съзнание. Интелектуалец, философ, учител. Вие трябва да се стремите да познаете висшия смисъл на битието, основите на мирозданието. Вашата цел в живота е да се изкачите на ново ниво на съзнанието.

От 50 до 59. Човекът от петото ниво е наблюдател, посредник между Висшия разум и хората. Вие сте носител на съкровена информация, Вашата цел е самоусъвършенстване в уединение. Но това не означава, че хората, принадлежащи към това ниво, са винаги светли и чисти личности. Много често това са галеници на съдбата, които получават всички блага по-лесно от останалите. Често може да се наблюдава как тези хора спират да се грижат за себе си, да възпитават своята душа и падат ниско, Започват да живеят само като потребители. Разбира се, в бъдещия им живот ги очаква разплата и падане на още по-ниско ниво. Това ниво задължава да се води такъв начин живот, който би обогатил душата и облагородил рода.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст