Начална страница | Празници, ритуали, вярвания | КАК АСТРОЛОГИЯТА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ПАРИТЕ ВИ

КАК АСТРОЛОГИЯТА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ПАРИТЕ ВИ

image

Оказва се, че ако се възползвате от персоналните стратегии, които ви дават звездите,…

ще можете да подобрите финансите си.

ОВЕН - Направете спестяването забавна игра, за да стане то ваша стратегия. В ) края на деня опразнете портмонето си и започнете да колекционирате монети от 50 стотинки.

ТЕЛЕЦ - Не се оплитайте във всекидневието. Срещнете се със специалисти по банки и те могат да ви обяснят как най-добре да инвестирате.

БЛИЗНАЦИ - Сложете касичка до телефона и пускайте по нещо всеки път, когато се обаждате.

РАК - Проверете дали получавате максимум печалби от това, което влагате или инвестирате.

Така ще се сетите как да подобрите спестяванията си -склонен сте към спестовност, но ви трябва повече оригиналност.

ЛЪВ - Пазете се от разточителност в харченето. Направете си сметка на бюджета за месеца и го сложете в портмонето си, за да го поглеждате редовно, когато решите да похарчите пари за нещо.

ДЕВА - Започнете да внасяте пари в сметка за забавления. Когато стигнете до предварително определената сума, изхарчете всичко за един ден. Това ще стимулира способностите ви за вземане на решения.

ВЕЗНИ - Ограничете харченето за луксове, като си разрешите да купувате скъпи неща само в петък- вашия специален ден от седмицата.

СКОРПИОН – Вие сте добри в спестяването, но помислете повече за инвестиране, за да си осигурите възвръщаемост и нарастване на вашите пари.

СТРЕЛЕЦ - Отворете си специален допълнителен влог и заделяйте 10% от  спестяванията си в него. Внасяйте редовно. Обещайте си да не посягате към него 5 години.

КОЗИРОГ - Прочитайте по една книга годишно за човек или фирма, постигнали голям успех с изобретателност и си купувайте нещо забавно за всяка ваша успешна инвестиция. Бъдете оптимисти.

ВОДОЛЕЙ - Купете си ново портмоне, в което да не е възможно да се слагат пари  безредно. Това е един от начините да се научите да уважавате парите.

РИБИ - Ходете до банката един път в седмицата и внасяйте по нещо, дори ако това са само символични суми.

 

Добавете към: del.icio.us | Digg | Svejo.net | Facebook
  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст